Nyproducerade industrilampor

Allt mode, oavsett om det handlar om kläder eller inredning, går i cykler. Det som var inneindustrilampa exempelvis på 70-talet kan försvinna helt under några årtionden för att sedan komma tillbaka starkt. Det är när inredningstrender återkommer som secondhandbutikerna får betydligt fler besökare. Helt plötsligt är det helt inne att ha delar av inredningen som användes på 70-talet och eftersom dessa inte går att köpa nya så blir det till dessa butiker som konsumenterna går.

Men dagens butiker vill samtidigt inte stå utanför en lukrativ marknad. Om efterfrågan blir stor på en äldre stil så tillverkas det produkter som ser ut som att komma från denna tid men egentligen är tillverkade betydligt senare.

Ett exempel är industrilampan. I både inredningsbutiker och stora lampaffärer finns mängder av nyproducerade industrilampor för de som vill inreda med denna stil i hemmet. De flesta passar bäst i kök eller vardagsrum men som alltid när det gäller inredning så är inget hugget i sten. Dessutom är butikerna snabba att visa upp alternativ för att på så vis kunna sälja mer.

Idag har efterfrågan på industrilampor blivit så stor att många onlinebutiker har en egen kategori för just nyproducerade industrilampor. Däremot varierar utbudet mycket mellan de olika onlinebutikerna. Exempelvis har Rum21 10 olika lampor att välja mellan. Men det är i stort sett två modeller som går att få i flera olika färger.  Det lönar sig alltså att jämföra lamporna hos flera olika butiker för att hitta helt rätt.

Det man bör komma ihåg vid inköp av en industrilampa är att om man inreder i den industriella stilen så har lampan en mycket stor plats i inredningen. I andra inredningsstilar kan lamporna vara något sekundärt men så är det alltså inte i detta fall. Av den anledningen bör man vara extra noga när just lampan köps in eftersom den kommer att sitta i blickfånget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.